Frank en Mirella
Twee stemmen van goud... een begrip in Nederland
Boekingen

 

Frank en Mirella boeken/inhuren?


Frank en Mirella
niet meer weg te denken van de Nederlandse podia.
De optredens blijven voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied ‘Een feest der herkenning’.

Voor jong en oud, want de hits blijven zowel landelijk als regionaal veel gedraaid worden op de radio. Wie zingt ze niet mee “De verzonken stad”, “Wat ik zou willen”, “De vissers van San Juan”, “Nou en of love”, ja, allemaal hits van uw Frank en Mirella.

Een optreden van Frank en Mirella staat voor kwaliteit en Hollandse gezelligheid, of dit nu een verzorgingscentrum, bruiloft, bedrijfsfeest of groot buiten evenement is, uw Frank en Mirella vermaken u en uw gasten met de echte Hollandse muziek waar hun bekende hits zeker niet ontbreken.

Neem contact op met onze boekingskantoor.

Vraag vrijblijvens een offerte aan. Bij  StartUpEvents  helpen zij u graag verder tel. 0591 670 062.


Bel voor persoonlijke vragen; 06 55132028.